Zomermarkt:

Zomermarkt Gilde

Afscheid markt Knegsel 1998-2017.

 

 

Beste mensen,

 

Wat we in andere kleinere dorpen ook zien, was de afgelopen jaren ook aan onze markt te merken. Het bezoekersaantal neemt telkens meer af en standhouders hebben geen interesse in markten in kleinere kernen.

 

We krijgen gelukkig nog elk jaar positieve reacties over de gezelligheid op onze markt, maar dit word ook gevolgd met de opmerking dat het wel wat drukker mag zijn. Hier zijn wij onszelf natuurlijk ook van bewust. De afgelopen jaren hebben we hier ook verandering in proberen te brengen en ook nu, na de laatste markt, hebben we al verschillende vergaderingen achter de rug over hoe verder. We zaten vast aan een datum waar we zelf ook niet geheel gelukkig met waren, maar op andere datums hebben we ook concurrentie van meerdere evenementen in omliggende dorpen/steden. Naast de oplopende kosten voor entertainment hebben we het ook gehad over het aantrekken van een grote publiekstrekker, maar dit alles word voor onze vereniging ook een te groot financieel risico en dus niet verantwoord.

 

We zijn tot de conclusie gekomen dat het voor ons niet meer haalbaar is een markt neer te zetten die voor bezoekers, deelnemers en onszelf voldoende aantrekkelijk is en waarvan wij vinden dat het een waardige marktdag is. Daarom hebben we besloten dat we na de 20ste Hemelvaarts- en zomer-markt gaan stoppen.

 

Graag willen we alle trouwe bezoekers, deelnemers, sponsoren, standhouders en iedereen die onze markt een warm hart toe droeg bedanken voor de afgelopen 20 jaar.

 

Namens de markt commissie,

Gilde Sint Monulphus en Gondulphus.

 

Ons mailadres en de facebookpagina blijven voorlopig nog intact mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben;

Zomermarkt@knegselsgilde.nl

www.knegselsgilde.nl         www.facebook.com/ZomermarktKnegsel