Potgrondactie Knegsel

Beste mensen uit Knegsel. Op 4 maart hebben we weer onze jaarlijkse potgrond actie gehouden en dat was weer een succes. Daarvoor willen we jullie natuurlijk ook even bedanken, want naast het feit dat jullie niet van huis hoeven om zware zakken potgrond te gaan halen, levert dit voor het gilde ook een mooi centje op voor in de kas. Dit kunnen we goed gebruiken, aangezien wij verder geen subsidie krijgen. Natuurlijk willen we ook Neutkens Planten- en bomencentrum weer bedanken voor de prettige samenwerking.

Gelukkig hadden we ook weer lekker weer tijdens het rondbrengen en hebben we her en der ook gewoon wat staan kletsen. Al met al weer een leuke dag. Hopelijk genieten jullie komend jaar allemaal van mooie bloemen en planten. Volgend jaar in maart komen we weer langs. Hou onze website in de gaten 😉