Extra feestavond 20 april

Het bestuur heeft een extra feestavond ingelast, speciaal om alle vrijwilligers te bedanken. En hoe kun je dat dan het beste doen; door iedereen uit te nodigen en de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Uiteindelijk is iedereen binnen ons gilde vrijwilliger, want iedereen helpt wel eens belangeloos mee. Sommige wekelijks, andere 1 of 2 keer per jaar, maar de meeste ergens daar tussenin. Onze oudste leden hebben in het verleden veel vrijwilligers werk gedaan, de grondleggers voor een prachtige vereniging. Daarom bij deze nogmaals iedereen bedankt en speciale dank aan het bestuur en de vrijwilligers die zich nu elke week volledig inzetten.

Ook wil ik bij deze de partners van onze leden bedanken, omdat zij nooit te beroerd zijn bij te springen als dat gevraagd word. Dit word erg gewaardeerd en deze feestavond was dus ook voor jullie.

Jos had lekker gebak en hapjes gemaakt en om de feestavond verder in te vullen is er een kleine quiz georganiseerd aan de hand van een powerpoint presentatie. Hierin verschillende vragen over Knegsel, rariteiten, sport- en muziek-weetjes. De winnaars van de quiz zijn Tinus, Martin en John. Voor deze grote prestatie hebben ze alle 3 een flesje grand prestige gekregen.

Bestuur, bedankt voor de organisatie!

Enkele foto’s uit de quiz;